Sorry, your browser does not support inline SVG.

Woonhuis MNRS

Deelnemers / Deelnemers Editie II
Eindhoven
2architecten
02/28/2018

Deze woning is gelegen in Waterrijk, onderdeel van de wijk Meerhoven in Eindhoven. In de woning is maximale lichtinval gecombineerd met optimale privacy. De muur in de voorgevel reikt tot boven ooghoogte maar laat wel ruimte voor een raamstrook, waardoor in de zitkamer rondom daglicht binnentreedt. Door de toepassing van langformaat bakstenen van Petersen Tegl, worden de lange lijnen benadrukt. Dezelfde stenen bekleden ook de 6 meter hoge wand waarlangs de trap nar de bovenverdieping leidt. Op de bovenverdieping biedt een groot raam dat omknikt in een daklicht een zee van licht. De 4 meter hoge zitkamer biedt uitzicht op het omliggende groen en een inkijkje in de fitnessruimte op de bovenverdieping.

Close search