Sorry, your browser does not support inline SVG.

BNA & SYNCHROON

De BNA, branchevereniging Nederlandse architectenbureaus, en projectontwikkelaar SYNCHROON slaan de handen ineen en lanceren de derde editie van dit programma om jong talent in de architectuur aan zich te binden en te boeien.

SYNCHROON

Wij zijn Synchroon. Projectontwikkelaars met meer dan 75 jaar ervaring in het vak. Wij houden van steden en zijn gefascineerd door de rol die steden hebben voor mensen en samenlevingen. Vanuit die fascinatie hebben wij de ambitie om mooie projecten te ontwikkelen. Juist hierom vormen kwaliteit, duurzaamheid en oorspronkelijkheid voor ons uiterst belangrijke criteria. Wij willen gebouwen en gebieden (her)ontwikkelen die het verschil maken. Die indruk maken. Die het karakter van de stad of het stedelijk gebied onderstrepen. Wij doen dit het liefst voor en samen met partijen die er net zo in zitten als wij. Die net als wij trots zijn op wat ze bereiken in en voor hun stad. Met die partijen werken we nauw samen. In oprecht partnerschap. De samenwerking typeert zich door transparantie, gezamenlijke verantwoordelijkheid en plezier in het werk. De kernwaarden die onderstrepen wie wij zijn en waar wij voor staan zijn:

inlevend – lef – liefde – trots

SYNCHROON met lef en liefde ontwikkelen

Meer informatie op synchroon.nl

BNA

Ongeveer 1200 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA, de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus. De BNA is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving. De missie van de BNA is het versterken van architectenbureaus die op kansrijke markten toegevoegde waarde bieden aan opdrachtgever en maatschappij. De BNA richt zich op architectenbureaus, de opdrachtgevers van architectenbureaus en de samenleving als geheel. Het inzetten en benutten van de collectieve kracht en het actief promoten van de meerwaarde van architecten zijn hierbij onmisbare instrumenten.

Meer informatie op www.bna.nl

Close search