BNA & SYNCHROON

De BNA, branchevereniging Nederlandse architectenbureaus, en projectontwikkelaar SYNCHROON slaan de handen ineen en lanceren de tweede editie van dit programma om jong talent in de architectuur aan zich te binden en te boeien.

SYNCHROON
Synchroon is een pur sang projectontwikkelaar met meer dan 75 jaar ervaring in het ontwikkelen van woning- en winkelprojecten. Wij opereren vanuit de gedachte dat je door samen te werken meer kunt bereiken dan als je alleen werkt. Wij zijn een dochteronderneming van TBI-holdings uit Rotterdam.
De kern bezetting van het bedrijf bestaat uit mensen die zich bezig houden met acquisitie & conceptontwikkeling, projectontwikkeling & procesmanagement en marketing & verkoop. Deze integrale benadering geldt voor zowel winkel- als woningbouwprojecten. In totaal werken er ongeveer 40 mensen bij Synchroon. Kenmerkend voor Synchroners is hun integriteit en maatschappelijk bewustzijn, gekoppeld aan een creatief-nuchtere benadering van ons vak. No-nonsense, met veel kennis en ervaring.
Meer informatie: www.synchroon.nl

BNA
Ongeveer 1200 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA, de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus. De BNA is een netwerk dat modern, creatief ondernemerschap bevordert met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving. De missie van de BNA is het versterken van architectenbureaus die op kansrijke markten toegevoegde waarde bieden aan opdrachtgever en maatschappij. De BNA richt zich op architectenbureaus, de opdrachtgevers van architectenbureaus en de samenleving als geheel. Het inzetten en benutten van de collectieve kracht en het actief promoten van de meerwaarde van architecten zijn hierbij onmisbare instrumenten.
Meer informatie: www.bna.nl

Just Justa fotografie