The Next Step Program

Succesvolle aftrap editie III!

Blog

IT’S OFFICIAL! | Met de lancering van onze gloednieuwe website is vandaag editie III van Next Step Program officieel van start gegaan.

Fred Schoorl (directeur BNA Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus): “Ook wij zijn dagelijks bezig uit te vinden wat onze next step is. Het programma is er omdat wij jonge architecten nog succesvoller willen maken. Bij Next Step Program gaat het daarom niet alleen om de prijs, maar om de stappen die je zet. Wij willen die ontwikkeling losmaken. Zo leer je over jezelf nadenken.”

Aanmelden voor deelname kan tot en met 28 februari 2019.

Voorafgaand aan de aftrap gingen experts met jonge en ervaren architecten in gesprek om verhalen, ervaringen en kennis uit te wisselen. Want hoe maak je nu de next step, ongeacht waar je staat? Bekijk hier de foto’s van de inspirerende gesprekken!

De aanwezige experts waren Rick ten Doeschate, partner bij CIVIC architects en winnaar Next Step Award 2018, Renske van der Stoep, eigenaar ROFFAA, hoofd architectuur Academie v. Bouwkunst R’dam en Mark Halbmeijer, ontwikkelaar en eigenaar APTO architecten en Mark Eerenberg, ontwikkelaar en regiomanager bij Synchroon.

Renske van der Stoep (ROFFAA): “Er is geen formule tot succes, meer eerder een persoonlijk verhaal. Je moet gebruik maken van momentum en dingen die op zijn plek vallen.”

Mark Halbmeijer (APTO Architects): “Ik hoorde vaak de vraag: moet ik focussen of een visie hebben? Maar ik denk, ga gewoon doen! Ga praten en delen. Ga niet denken dat iets fout is, langzaam vormen de dingen zich. Het komt met de tijd. Begin klein en bij jezelf.”

 

Dus jonge architecten, grijp deze kans, zend jouw beste project in. Het project waar je trots op bent. Wij kijken uit naar jouw bijdrage!

Meld je nu aan!