Sorry, your browser does not support inline SVG.

Schrijf je in voor Next Step Program!

Doe mee met editie III

Ben jij een jonge architect en niet ouder dan 40 jaar? Heb je een project dat niet ouder is dan 2 jaar? Dan mag je meedoen met Next Step Program.
Ook wanneer je een project eerder in loondienst hebt gedaan, maar nu zelfstandig bent geworden, mag je je project uploaden.

Let op! Het ingediende project mag niet ouder zijn dan 2 jaar op de dag van de aftrap van het Next Step Program (1 november 2018), en is dus opgeleverd niet eerder dan 1 november 2016.

Twijfel je of je in mag zenden?

Termijn inzenden voor Next Step Program verlengd t/m 17 maart 2019!

Deze week was de deadline van de derde editie van het Next Step Program. Door een technische storing van de website zijn echter helaas niet alle inzendingen goed bij ons binnengekomen.

Om iedereen een kans te geven zich alsnog aan te melden, hebben we de deadline van Next Step Program verlengd tot en met zondag 17 maart 2019, 24:00 uur. Zend dus snel het project in waar je trots op bent!

Heb je ingediend, maar twijfel je of we jouw inzending hebben ontvangen?

Kijk dan op de site of jouw project gepubliceerd is. Sta je er niet bij? Dien je project dan aub direct nog een keer in én neem voor de zekerheid contact op met ons via info@nextstepprogram.nl, dan checken we direct je aanmelding.

Project aanmelden

  • Om deze aanmelding te voltooien is een akkoord op onze privacy statement verplicht.

 

Je ontvangt een email ter bevestiging van je inzending. Heb je deze mail niet ontvangen, neem contact op met info@nextstepprogram.nl.

Close search