The Next Step Program

Inzenden editie III vanaf 1 november 2018

Blog

Na een succesvolle tweede editie organiseren de BNA en SYNCHROON ook in 2018/2019 weer het Next Step Program, een programma voor opkomend ontwerptalent. Het programma is in het leven geroepen om jonge architecten die al een project hebben gerealiseerd te steunen bij de volgende stap in hun carrière.

Jonge architecten kunnen vanaf 1 november 2018 weer een project inzenden. Deadline is 28 februari 2019.

Alle inzenders krijgen de kans zich te presenteren bij de TU Delft. De Next Step Ahead Group (de 3 finalisten die meedingen naar de Next Step Award) ontmoet opdrachtgevers en internationaal topspelers en krijgt een exclusieve masterclass aangeboden. Alle finalisten worden door SYNCHROON voorgesteld aan investeerders op de vastgoedbeurs Provada – voordat één van hen tenslotte de Next Step Award ontvangt tijdens een feestelijke uitreiking op 1 november 2019: een geldprijs van €10.000 en een bouwopdracht door SYNCHROON op een grootstedelijke hotspot.

Dus jonge architecten laat je zien! Pak je kansen en doe mee!

Aftrap 3e editie tijdens de BNA Architectendag

Netwerken, kennisdelen én rechtstreeks in gesprek met vier ervaren professionals. Speciaal voor jonge architecten(bureaus) wordt in de ochtend, voorafgaand aan de BNA Architectendag op 1 november a.s. een interactieve netwerkbijeenkomst georganiseerd.