The Next Step Program

Step 1 – Deadline inzenden | 14 maart 2022 16:00 uur!

The Steps

Ruim 130 jonge architecten gingen je al voor bij de vorige edities. Ook dit jaar verwachten we weer de meest mooie projecten van opkomend ontwerptalent. Ben jij een jonge architect (40 jaar of jonger) en heb je een vernieuwend project van niet ouder dan 2 jaar? Zend deze dan in! Dit kan tot 14 maart 2022 16.00 uur.

Deze editie staat het ontwikkelen van het creatief ondernemerschap centraal, dat op vernieuwende wijze in zowel ontwerp als werkwijze van het bureau, bijdraagt aan het sneller bereiken van de voor architectuur relevante drie Sustainable Development Goals (SDG’s).

# 3: Good Health and Well-being
#11: Sustainable Cities & Communities
# 13: Climate Action

Wacht niet langer en meld je project aan! Next Step deelnemers doen onder andere mee aan pitches, masterclasses over ondernemerschap, online marketing en duurzaamheid, en een meestergezel-matchmaking met toonaangevende architecten.

Meld je als jong bureau met een gerealiseerd project aan en maak kans op deelname aan het programma en de prestigieuze Next Step Award. Wees er snel bij! We hebben dit jaar een maximale inschrijving van 20 deelnemers. Hoogtepunt is de uitreiking van de Next Step Award, een geldprijs van € 10.000 en mogelijk een opdracht van Synchroon.

Twijfel je of je in mag zenden? Bekijk hier de veelgestelde vragen.

Download hier het reglement.

Zoekvenster sluiten