Sorry, your browser does not support inline SVG.

Do Janne Vermeulen

Team V Architectuur

Do Janne studeerde aan de Bartlett School of Architecture (University College London). Ze werkte tijdens haar studie bij UNStudio en ANA architecten en studeerde af in 2002. Ze startte haar carrière bij Rick Mather Architects in Londen, waar zij werkte aan het ontwerp voor het Virginia Museum of Fine Art in Richmond, USA.
Bij Team V Architectuur heeft zij als architect/ directeur samen met Jeroen van Schooten de creatieve leiding. Do Janne is onder meer verantwoordelijk voorvoor de houten hybride woontoren HAUT in Amsterdam, de renovatie van het Hoofdgebouw Atlas van Technische Universiteit Eindhoven, congreshotel en woontoren Y-Towers op Overhoeks in Amsterdam en studentencomplex Op Dreef in Utrecht.
Naast haar werkzaamheden als architect heeft Do Janne les aan de Bartlett School of Architecture in Londen gegeven en heeft zij voor diverse architectuurprijzen gejureerd, waaronder voor de Betonprijs en voor de lokale jury van de RIBA International Prize. Eveneens is Do Janne voorzitter van BNA Next Step Program voor talentvolle jonge architecten.

Close search