De stappen

Zet de volgende stap in je carrière met de Next Step Program.

STAP 1 – Zend jouw project in
tot 10 oktober 2016
Wij zijn benieuwd naar de ideeën van jonge architecten. Naar hoe zij de stad zien van vandaag en morgen, en hoe zij een meerwaarde kunnen creëren. Jonge architecten die de afgelopen 2,5 jaar een project hebben gerealiseerd. Ook voor internationaal opererende bureaus met een Nederlandse link. Heb je een project waar je trots op bent? Stuur deze dan in en maak kans op een nominatie en misschien zelfs wel de Next Step Award: een geldprijs van € 10.000 en mogelijk een opdracht door SYNCHROON.

STAP 2 – Bekendmaking van de drie genomineerde projecten
25 oktober 2016
Na beoordeling van de ingezonden projecten door de juryleden worden de drie genomineerde projecten geselecteerd en bekend gemaakt. Zij worden uitgenodigd voor de BNA iTop op de Dutch Design Week in Eindhoven op 27 oktober.

STAP 3 – Netwerken met gevestigd toptalent
27 oktober 2016, tijdens de BNA iTop op de Dutch Design Week in Eindhoven
De genomineerde kandidaten ontmoeten gevestigd toptalent uit het internationale netwerk van BNA en Synchroon om kennis mee uit te wisselen en ervaringen van te horen.

STAP 4 – Publiek Podium voor de drie genomineerde projecten
15 februari 2017
De drie genomineerde projecten krijgen de kans professionals uit de branche te ontmoeten. De kandidaten worden voorgesteld aan diverse professionals uit het vak en doen daarnaast mee aan lezingen, debatten voor studenten en een groot publiek. Dit evenement wordt georganiseerd in samenwerking met de TU Delft en vindt plaats op de Faculteit Bouwkunde in samenwerking met studentenorganisaties.

Klik hier voor meer informatie over dit evenement.

STAP 5 – Uitreiking Next Step Award
voorjaar 2017
Het hoogtepunt van het programma is de feestelijke uitreiking van de BNA SYNCHROON Next Step Award, een geldprijs van €10.000,- en kans op een opdracht door SYNCHROON.